USPEŠNA TRIBINA OMLADINE SNS

U organizaciji omladine Srpske Napredne stranke, u prepunoj svečanoj sali Gradske kuće u Lajkovcu, večeras je održana Javna tribina pod nazivom “Ujedinjeni protiv narkomanije.” Gost tribine , na temu “Rat protiv narkomanije” bio je Ivan Jegorović, predsednik Unije sportista. “Nećemo stati, borba se nastavlja”, poruka je sa večerašnje tribine u Lajkovcu, koju je organizovala omladina SNS, a koja je pobudila veliku pažnju Lajkovčana.
„Mi iz omladine smo prepoznali problem narkomanije, međutim jedno je prepoznati, a drugo rešiti taj problem. Ova tribina je prvi korak ka rešavanju tog problema i ima za poruku mladima da ulažu u sport, jer to nije trošak već investicija u zdravlje i bolju budućnost“, izjavio je predsednik omladine OO SNS Lajkovac, Bojan Lukić i tim rečima otvorio tribinu.
Na ovu temu govorili su gospođa Nada Đurić, epidemiolog i gospodin Ivan Jegorović, predsednik „Unije sportista“, jer je upravo sport glavni saveznik u borbi protiv narkomanije među mladima.
Bila je ovo još jedna u nizu najavljenih aktivnosti, rekao je u ime organizatora, Bojan Lukić, predsednik omladine SNS Lajkovac.

Related posts