ČETVRTI UZASTOPNI REMI I POBEDA

FK “Železničar” je, na domaćem terenu, po četvrti put uzastopno ovog proleća remizirao u meču sa “Zviždom” iz Kučeva.Nakon rezultata 1:1, “Železničar” je na 5. mestu.
Narednu utakmicu “Železničar” igra 9. aprila od 15,30 u Kraljevu protiv “Sloge”.
FK „Železničar“ je u Srpskoj ligi Zapad remizirao i četvrti put ove sezone – pred svojim navijačima igrao je sa „Zviždom“ 1:1. Gosti su poveli u 42. minutu golom Ivljanina iz jedanaesterca, a domaći izjednačili u 45. efektnim golom Nedeljkovića, nakon kornera. „Želja“ je propustio puno prilika za pogodak u drugom poluvremenu, tako da neefikasnost postaje najveća boljka lajkovačkog srpskoligaša koji je trenutno peti sa 28 bodova, 10 manje od vodeće „Mačve“. Posle prve prolećne pobede „Smederevo“ ima 36, koliko i „Budućnost-Krušik“ nakon minimalnog trijufa nad kraljevačkom „Slogom“. Četvrti je „Karađorđe“ sa 30 bodova, FAP j euspeo da ih dobije na svom terenu sa 1:0.
„Želja“ je bio bolja ekipa od početka utakmice, ali su gosti ipak poveli u 42. minutu. Golman Nikolić je srušio Blagojevića u šesnaestercu i sudija Vučićević iz Kraljeva pokazao je na penal, koji je Ivljanin sigurno realizovao. Domaći su izjednačili u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Posle kornera sa desne strane, lopta je došla na suprotnu stranu do Nedeljkovića, koji je šutem sa desetak metara od prečke smestio loptu u mrežu. Napravio je „Želja“ u drugom poluvremenu mnogo šansi, ali lopta nikako nije htela u gol, tako da se, uz odsustvo sreće, ipak mora raditi na poboljšanju realizacije.
U Zoni Drina „Zadrugar“ je u komšijskim Brezovicama (opština Ub) pobedio sa 1:0, pogotkom najboljeg strelca Jerinića u 50. minutu. Poslednjeplasirana „Brezovica“ pružila je snažan otpor tako da je prilika za golove bilo na obe strane. „Zadrugar“ je sada peti na tabeli sa 30 bodova, dva manje od „Jedinstva“ iz Vladimiraca, dok vodeći „Zlatibor“ ima čak 47 bodova.

Related posts