DRUGI KUP LAJKOVCA ZA MLAĐE KATEGORIJE

Sportski i Fudbalski savez opštine Lajkovac u saradnji sa lokalnom samoupravom i FK Železničar organizuju po drugi put Kup Lajkovca za mlađe kategorije, koji će se održati predstojećeg vikenda, u subotu i nedelju 21. i 22. septembra na stadionu FK Železničar.

Drugi Kup Lajkovca za mlađe kategorije okupiće dečake godišta 2013, 2014, 2015, 2016. i 2017.

Sve utakmice će se igrati na stadionu FK Železničar, u formatu prilagođenom za svaki uzrast.

Obezbeđene su i nagrade za prva tri mesta u svakoj kategoriji u vidu pehara i medelja, kao i nagrade za najbolje pojedince turnira.

“Učešće su već prijavile 43 ekipe u pet generacija. Ovom prilikom pozivamo sve fudbalske klubove i škole fudbala da uzmu učeće na drugom Kupu Lajkovca, a pozivamo i sugrađane da dođu u što većem broju i isprate manifestaciju ”, poručuju organizatori.

Nakon sjajnih utisaka nakon premijernog kupa, Lajkovac je definitivno dobio još jednu manifestaciju i to sportsku, namenjenu mlađim kategorijama fudbalera. U dva dana stadion Železničara ugostio je prošle godine preko 550 dečaka koji su se takmičili u 5 generacijskih kategorija i odigrali ukupno 102 utakmica, dok je sam turnir posmatralo oko 2000 ljudi.

Zainteresovani za učešće na Kupu Lajkovca za mlađe kategorije sve informacije mogu dobiti od Miloša Rakića, direktora i koordinatora Omladinske škole FK Železničar, na broj telefona 069/ 1020 – 440.

Related posts

Leave a Comment