UBEDLJIVA POBEDA ODBOJKAŠICA U INĐIJI (3:0)

Odbojkašice Železničara večeras su u Sportskom centru Inđija potpuno opravdale ulogu favorita i ostvarile ubedljivu pobedu u trećem kolu Superlige Srbije. „Dizelka“ je pobedila sa 3:0, po setovima 25:15, 25:9 i 25:19.

Ovo je druga uzastopna pobeda lajkovačkog superligaša, dok ekipa Inđije zajedno sa Omladincem ostaje na začelju tabele, bez bodova.

Poene za Železničar osvojile su: Koprivica 16 (6 blokada), Tomić 13, Ivanović 12, Zelenović 9, Šućurović 6 (4 blokade), Jovanović 3, Isailović i Alar po 1.

Ostali rezultati trećeg kola: Jedinstvo (SP) – Ub 2:3, Radnički Blasters – Jedinstvo (U) 1:3, Omladinac – Crvena zvezda 0:3 i Srem – Spartak 3:0. Partizan Coptech i TENT svoju utakmicu igraju u nedelju od 16 časova. 

Karakteristike kola su: vrlo neizvestan derbi u Pazovi u pet setova, u kojem su se timovi smenjivali u vođstvu da bi na kraju slavio Ub, kao i još jedna pobeda užičkog Jedinstva u gostima, koji je kao novajlija najprijatnije iznenađenje prvenstva sa maksimalnim učinkom.

Po tri pobede imaju Crvena zvezda, Ub, i užičko Jedinstvo. Slede Železničar, TENT i Srem sa po dve pobede, s tim što Obrenovčanke imaju utakmicu manje.

U četvrtom kolu Železničar dočekuje subotički Spartak, čiji je skor pobeda i dva poraza.

Related posts

Leave a Comment