OPLJAČKANA STANIČNA BLAGAJNA

Tokom pretprošle noći, opljačkana je blagajna Železničke stanice Lajkovac. Za sada nepoznati izvršilac ove provalne krađe je iz stanične blagajne odneo oko 20.000 dinara, koliko se zapravo i zateklo.

Sve se dogodilo tokom noći, kada u zgradi stanice nema nikoga od zaposlenih.

Kako saznajemo, provalnik je u prostor blagajne ušao kroz prozor, sa glavne ulice, a po svemu sudeći prozor je nasilno otvorio šrafcigerom ili nekim sličnim predmetom.

Kako saznajemo, osim novca više ništa nije odneto, a tu se nalazi kompjuter i još nekoliko vrednijih stvari. Blagajna je povezana vratima sa kancelarijom otpravnika vozova, u koju provalnik nije ulazio.

Kada je blagajnica došla na posao videla je tragove nasilnog upada i da nedostaje novac.

Izvršen je uviđaj, zaposleni su dali izjave u Policijskoj stanici Lajkovac i istraga je u toku.

Stanica nema svoj video nadzor, ali se očekuje da će pregled snimaka sa kamera iz obližnjih objekata i glavne ulice pomoći istrazi.

Intezivna istraga koja je u toku će pokazati da li je u ovoj provalnoj krađi učestvovalo jedno ili više za sada nepoznatih lica.

Stariji sugrađani kažu, da ne pamte da je ikada neko opljačkao blagajnu Železničke stanice Lajkovac.

Zanimljivo je da je identičan iznos nedavno ukraden u radno vreme u prodavnici STR „Žare“ na Autobuskoj stanici Lajkovac. Slučaj je vrlo brzo rasvetljen, a počinilac je bio maloletni dečak iz domskog smeštaja, koji nije sa područja opštine Lajkovac.

Related posts

Leave a Comment