U OSMINI FINALA KUPA SRBIJE ODBOJKAŠICE DOČEKUJU KLEK

U sredu 9. oktobra od 19 časova u Sportskoj hali Lajkovac Železničar pred svojim navijačima igra osminu finala Kupa Srbije protiv zrenjaninskog Kleka.

“Naš klub se suočava sa ekipom ŽOK Klek u borbi za četvrtfinale Kupa Srbije! Pozivamo vas da budete naš sedmi igrač i podržite naše devojke na terenu”, poručuju iz OK Železničar.

Ova utakmica je trebalo da bude odigrana 26. septembra, ali je odložena zbog učešća „dizelke“ na međunarodnom turniru „Maribor kup“.

Lajkovačke odbojkašice su veliki favorit u ovom meču, tako da se očekuje da se pridruže ekipama koje su već obezbedile učešće u četvrtfinalu, a to su: TENT, Jedinstvo (SP), Inđija, Partizan Kopteh, Srem, Ub i Crvena zvezda.

Sutrašnja utakmica prilika je za navijače, ljubitelje odbojke i sporta da prvi put vide u takmičarskoj utakmici nešto izmenjeni sastav Železničara, predvođen novim šefom stručnog štaba, poznatim trenerom Ratkom Pavličevićem.

Bilo bi lepo da publika ispuni do poslednjeg mesta tribine Sportske hale Lajkovac i pruži maksimalnu podršku odbojkašicama na putu do cilja.

Related posts

Leave a Comment