LAJKOVČANIN GORAN MILOVANOVIĆ ĆE DELITI PRAVDU ŠIROM SVETA

Goran Milovanović, savezni fudbalski sudija iz Lajkovca koji je sudio Prvu ligu Srbije, sada je prešao da sudi Socca mali fudbal.

Svojim radom, trudom i sposobnošću omogućio je sebi priliku da se predstavi na Svetskom prvenstvu u malom fudbalu koje se održava u Omanu od 29. novembra do 7. decembra, na  kome će učestvovati 44 reprezentacije širom sveta, naravno i reprezentacija Srbije.

Na ovom velikom događaju Milovanović će imati čast da predstavi Srbiju i Lajkovac pred sultanom Omana, koji će ih ugostiti u čast održavanja ovog događaja, prvi put u njihovoj državi i uopšte na Bliskom istoku.

Pre Svetskog prvenstva u malom fudbalu, Goran Milovanović putuje na Krit 17. oktobra gde sudi Ligu šampiona, takođe u malom fudbalu.

Foto: stadion na Kritu, na kome će Milovanović suditi Ligu šampiona u malom fudbalu

Pored ovih za sada već ugovorenih turnira, očekuje ga suđenje u Kini, početkom naredne godine i još mnogo turnira širom sveta.

“Čast i zadovoljstvo je biti za sada jedini koji je dobio priliku iz Srbije da učestvuje na ovako velikim turnirima i dostojanstveno predstavi svoju državu i porodicu, jer bez njihove podrške ne bi sve to bilo moguće”, rekao je za portal lajkovaczadlanu.rs Goran Milovanović.

Related posts

Leave a Comment