KIŠOM OD 7 GOLOVA “DIZELKA” PROTUTNJALA KROZ DRAGINJE

Pauza od sedam dana nije uticala na pobednički ritam Železničara, naprotiv – “dizelka” je danas u Draginju ostvarila najubedljiviju pobedu poslednjih godina: čak sedam puta lopta je završila u mreži domaćeg tima Vojvoda Stepa Stepanović!

Najnoviji trijumf doveo je ponovo lajkovački Železničar na lidersku poziciju Zone Drina, koju deli sa Sevojnom i valjevskim Radničkim, ali sa utakmicom manje jer ovi timovi nisu pauzirali, za razliku od Železničara.

Lajkovačka ekipa je jedina bez poraza u dosadašnjih pet kola.

Železničar je najveći deo posla završio u prvom poluvremenu, kada je postigao pet golova. Lajkovčani su poveli već u trećem minutu autogolom Đorđeva, da bi već četiri minuta kasnije na 2:0 povisio Strahinja Sofronić iz jedanaesterca. Ubojiti strelac postigao je još dva gola na ovom meču: u 25. i 66. minutu. Dvostruki strelac bio je mladi Luka Jovanović, u 18. i 45. minutu. Poslednji, sedmi pogodak na meču delo je Aleksandra Radovanovića u 74. minutu.

Ostali rezultati petog kola: Sloga – Radnički 2:1, Rađevac – Polimlje 2:1, Drina – Savinac 1:0, Ježevica – Sevojno 0:1 i Junior N. naselje – Osečina 1:3.

Posle fenomenalnog starta u novoformiranoj Zoni Drina, Železničar 29. septembra dočekuje Rađevac iz Krupnja, koji zauzima 10. mesto sa 6 bodova.

Related posts

Leave a Comment