LAJKOVAČKI VATERPOLISTI ČETVRTI NA INTERNACIONALNOM TURNIRU

Mladi vaterpolisti Železničara učestvovali su tokom vikenda na Internacionalnom vaterpolo turniru „Bane Boss“ u Požarevcu, u čast Branimira Slavujevića, veterpolo trenera i entuzijaste.

Na turniru na kome su se takmičili juniori VK Požarevac 1, VK Požarevac 2, VK Bor, VK Železničar Lajkovac, , PVK Paraćin i VK Lokomotiva iz Skoplja,  lajkovački “delfini” su zauzeli četvrto mesto.

“Odlično izdanje najmlađe ekipe turnira, ako se uzme u obzir da su se takmičila sa ekipama koje su u svojim redovima imali i po dve tri godine starije dečake. I pored četvrtog mesta, dečaci si pobrali sve simpatije kako navijača, tako i trenera protivničkih ekipa. U utakmicama u grupi Želja je izgubio od Lokomotive rezultatom 9:6, a pobedio ekipu Požarevca 2 sa 9:5. U utakmici za treće mesto izgubili su od ekipe Bora 7:6.

Sjajno dvodnevno druženje i nova prijateljstva koja su sklopljena, završena su dogovorom o sportskoj saradnji sa ekipama učesnicima turnira, a najlepši kraj je obećanje čelnika Lokomotive za posetu Lajkovcu i odigravanju utakmica na prelepom lajkovačkom bazenu.

Jedno veliko iskustvo pred početak novih nadmetanja u Kupu i Ligama pod pokroviteljstvom Vaterpolo saveza Srbije”, komentarišu zadovoljno iz Uprave PVU “Železničar”

Related posts

Leave a Comment