RODITELJI GENERACIJE “PETLIĆA” POBEDNICI TURNIRA “RODITELJI PROTIV RODITELJA”

Na drugom po redu nesvakidašnjem rekreativnom turniru pod nazivom “Roditelji protiv roditelja”, u organizaciji Sportskog saveza opštine Lajkovac, na kome su međusobne sportske snage ukrstili roditelji dece iz Omladinskog pogona FK Železničar Lajkovac, pehar je ove godine otišao u ruke roditelja generacije “petlića”.

Turnir “Roditelji protiv roditelja 2024” u organizaciji SSO Lajkovac, na popularnom školskom igralištu okupio je brojne učesnike i protekao je u sjajnoj atmosferi.

U zamenjenim ulogama, deca su bila sjajni navijači i zdušno bodrila svoje očeve i sve učesnike turnira.

“I ove godine organizovan je turnir roditelja polaznika naše škole, ovoga puta na terenima Osnovne škole “Mile Dubljević’. Pehar ovoga puta ide u ruke roditelje generacije “petlića”. Hvala SSO Lajkovac na organizaciji, hvala roditeljima na poverenju i podršci. Verujemo da smo vam raspirili sportski duh i da ćemo ovakve susrete češće gledati”, rekao je Miloš Rakić direktor više nego uspešno obnovljene Omladinske škole FK Železničar.

Ostaje nada da će će ovaj vid druženja prerasti u tradiciju i vremenom okupljtati sve veći broj učesnika.

Na fotografijama su ekipe očeva koji su na ovom turniru zamenili uloge sa svojim sinovima, pa su ovoga puta deca bodrila svoje roditelje u takmičenju.

Related posts

Leave a Comment