KONCERTOM SERGEJA ĆETKOVIĆA ZAVRŠENI „DANI LAJKOVCA“

Spektakularnim koncertom Sergeja Ćetkovca na platou Gradske kuće stavljena je tačka na ovogodišnju manifestaciju „Dani Lajkovca“ i obeležavanje gradske slave Ognjene Marije.

Poznati pop pevač Sergej Ćetkovic doneo je u Lajkovac pozitivnu energiju sa svojih brojnih predhodnih koncerata i priredio pravu čaroliju.

Četvrt veka Ćetkovićeve uspešne muzičke karijere iznedrilo je brojne publici dobro poznate hitove, koja je sve vreme koncerta bila u potpunosti animirana.

Bio je ovo prvi nastup Sergeja Ćetkovića u Lajkovcu, ispostavilo se izuzetno uspešan.

Usred radnog leta, pred nastup u Lajkovcu je u kratkoj izjavi za medije podsetio da je pre samo mesec dana kao krunu 25 godina karijere nakon devet godina izdao novi album, odnosno CD pod nazivom „Kofer“ sa devet novih pesama i tri singla izdata u međuvremenu.

Ćetković, koga nakon Lajkovca očekuju nastupi u Trogiru i Makarskoj, komentarišući nove trendove u muzici je citirajući Njegoša podsetio da „Svako vreme svoje breme nosi“, ali da je ovo vreme bez cenzure u kome svako ima „svoja dva minuta“, u kome je na nama da mlađe i sebe zaštitimo od loših uticaja.

Od brojnih obožavalaca, Ćetković je u Lajkovcu jedva prošao do bine.

Ozvučenje na konvertu je bilo odlično, svetlosni efejkti takođe, sve je proteklo odlično i bez najmanjeg incidenta. Ono što je najvažnije, razgalio je srca Lajkovčana i priredio pravi muzički i emotivni spektakl.

Tokom koncerta priređen je i vatromet povodom gradske slave Lajkovca.

Pokrovitelj koncerta bila je opština Lajkovac, a organizator Kulturni centar „Hadži Ruvim“.  

Related posts

Leave a Comment