KANAĐANKA AVERU ALAR POJAČALA ŽELEZNIČAR

Ovih dana obelodanjeno je i prvo internacionalno pojačanje Železničara za novu sezonu. Uprava Želje je na poziciji tehničara (dizača) angažovala 25-godišnju Kanađanku Averu Alar, koja će se ekipi priključiti posle nastupa za reprezentaciju svoje zemlje na Panameričkim igrama.

Prethodne dve godine igrala je za švajcarski Volej Lugano, odnosno za Vero Volej Milano, a tokom četvorogodišnjih studija u Kanadi za tim Univerziteta Saskačevan.

Saznajemo da je najveći deo tima formiran i da pripreme počinju 5. avgusta, što ne znači da neće biti još nekog pojačanja, jer je još puno vremena do početka nove sezone.

Stručni štab je sada predvođen novim šefom Ratkom Pavličevićem, a njemu asistiraju pomoćni trener Marko Jović, statističar Pavle Mitić, kondicioni trener Kostas Stratakis i fizioterapeut Marko Marinković.

Ekipu za naredne takmičarske izazove trenutno čine: Vanja Ivanović, Jovana Zelenović, Stefana Pakić, Averu Alar, Mina Stanojević, Iva Šućurović, Vasja Filipović, Ksenija Tomić, Milena Koprivica, Adrijana Kostadinović, Milica Jovanović i Teodora Isailović. Od navedenih odbojkašica novajlije u klubu su Šućurović, Jovanović, Isailović i Alar.

Klub su napustile Kelsi Veltman, Emilija Žakić, Ljubica Milojević, Anastasija Božić i Mina Stojanović.

Related posts

Leave a Comment