6. MOTO SKUP – ŽURKA U LAJKOVCU

Moto klub TNT Lajkovac u saradnji sa Kulturnim centrom „Hadži Ruvim“ organizuje ovog vikenda u okviru programa manifestacije “Dani Lajkovca” već tradicionalni šesti po redu Moto skup – žurku, na obali reke Kolubare.

Moto skup je ustaljeno jedan od najmasovnijih događaja u Lajkovcu, uz učešće velikog broja bajkera iz šireg regiona.

Za sve ljubitelje adrenalina i vrhunske zabave, organizatori su najavili nezaboravan događaj i najbolji Moto skup – žurku u regionu, koji se održava danas na klupskom placu na obali reke Kolubare, uz kampovanje i druženje bajkera, takmičenje u pečenju prasića, niz zanimljivih sadržaja, uključujući i muzički program

Otvaranje kampa je u 9 časova, a u 20 časova počinje muzički program, uz živu svirku bendova Ledene oči iz Zrenjanina i TriO iz Kruševca.

Kao i prethodnih godina ulaz za ovaj događaj je besplatan. Organizatori pozivaju sve ljubitelje motora i rock muzike na dobro druženje.

Prvi učesnici skupa pristiglisu još sinoć, a iz Moto Kluba TNT Lajkovac poručuju:

 

“Ovogodišnji moto skup donosi nešto posebno. Obećavamo vam besprekoran doživljaj pun uzbuđenja, druženja i fantastične atmosfere. Garantujemo da će ovogodišnji moto skup biti nezaboravan.

Prisustvujte i uživajte u: sjajnom takmičenju u pečenju prasica, pokažite svoje kulinarsko umeće i osvojite titulu najboljeg majstora za pečenje, uživajte u spektakularnom prikazu motocikala, upoznajte najnovije modele i uživajte u atraktivnim performansima, u “Bajkerskim igrama” sa vrednim nagradama za pobednike i muzičkom programu uz živu svirku bendova Ledene oči iz Zrenjanina i TriO iz Kruševca. Pridružite nam se i budite deo moto skupa koji će se prepričavati! Očekujemo vas na klupskom placu obale reke Kolubare. Ne propustite priliku da uživate u najboljem što svet moto skupova može ponuditi!”

Related posts

Leave a Comment