BIBLIOTEKA ORGANIZUJE BESPLATNE RADIONICE KALIGRAFIJE

Jedan od programa koje organizuje Gradska biblioteke Lajkovac u susret manifestaciji Dani Lajkovca je radionica kaligrafije. Radionica kaligrafije će biti realizovana od 11. jula u prostorijama biblioteke.

“Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže! Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 014/ 3433 – 155. Radionica kaligrafije počinje u utorak 11. jula od 17 časova”, poručuju organizatori ove zanimljive i vredne pažnje radionice.

Kaligrafija bukvalno znači “lepo pisanje” i predstavlja istovremeno tehniku, umetnost i hobi.

Radionice kaligrafije u lajkovačkoj biblioteci uvek uspevaju da okupe veliki broj dece, kojoj je zanimljivo učenje lepog pisanja. Takođe, veliko interesovanje vladalo je i kod odraslih, pa su radionice kaligrafije sa uspehom organizovane u više navrata. Pravo je zadovoljstvo bilo videti sa kojim žarom su dosadašnji učesnici radionica nastojali da ovladaju kaligrafijom, a organizator očekuje da će tako biti i ovoga puta.  

Gradska biblioteka radionicama kaligrafije u savremenom tehničkom dobu skreće pažnju na lepotu pisane reči i animira zainteresovane za vanvremensko putovanje iz savremenog tehničkog doba u svet lepote pisanih reči i u letnjim danima nudi jednu lepu mogućnost kreativno osmišljenog vremena.   

Related posts

Leave a Comment